Støttemedlemsskab

Et støttemedlemsskab i As Idrætsforening koster 100,00 kr pr år. Som støttemedlem er er man med i lodtrækningen sidst på året om 3 flotte julekurve. Hvis man gerne vil støtte As Idrætsforening med et større beløb, kan man blot købe flere medlemskort. Dette øger også muligheden for gevinst i lodtrækningen. Som bevis for, at man er støttemedlem, får man udleveret et lille plastikkort påført det støttemedlemsnummer man har fået.  As Idrætsforening vil herefter hvert år i Marts måned runddele indbetalingskort så man – hvis ellers man ønsker det- kan forny sit støttemedlemsskab. Såfremt at salget af støttemedlemsskaber bliver en succes vil der også hver år i juni måned blive udtrukket 3 vindere af en “sommerferiepakke”